Oldal kiválasztása

Használt laptop vásárlás előtt áll, csupán egy kérdése maradt. Milyen erősségű és tulajdonságú gépre is van szükségem? Erre keressük most a választ, 3 csoportba osztva a használt laptopokat.

  • Home laptopAz otthoni felhasználásra szánt használt laptopok alatt értjük azt, amikor filmezni, netezni, dokumentumokat szerkeszteni szeretnénk a gépen. Erre tökéletes választás lehet egy alsó árszegmensből érkező Lenovo modell. Pl. a Lenovo Thinkpad L430 használt laptop már 59 999 Ft-ért elvihető, jó processzorral (i5), szolíd ram mennyiséggel (4 GB), elegendő tárhellyel (320 GB).
  • Office laptopAz irodai használt laptopokon nem fogunk sokkal több mindent csinálni mint a Home masinákon. Azonban ezek a gépek masszívak, megbízhatók és gyorsak kell legyenek. Jó döntésnek bizonyul erre a célra a Lenovo Thinkpad X230. Melyben izmos processzor (i7), kellő mennyiségű ram (8 GB) és egy gyors SSD van.
  • Gamer laptop– Játékok játszására szánt használt laptopok döntésénél mondhatni könnyű dolgunk van. Legyen mindenből a legizmosabb! Jó választás lehet a HP Zbook, mely nálunk Intel i7-es procival, 16 (!) GB ram memóriával és NVIDIA grafikus kártyával kapható.