Oldal kiválasztása

Bag egy kisváros 3810 fővel Pest vármegyében. Két legfontosabb közúti megközelítési útvonala a főváros, illetve az ország távolabbi részei felől a 3-as főút és az M3-as autópálya.

A vasútvonalak közül a Budapest–Hatvan-vasútvonal érinti, melynek egy megállási pontja van itt, Bag megállóhely, a belterület északi részén, közvetlenül a 3105-ös út vasúti keresztezése mellett.

Habár nincs messze a fővárostól, mindenképp körültekintőnek kell lennünk, ha útra kelünk. Akár Bagra, akár Bagról jövünk-megyünk.

Az agglomerációk előnye, hogy kisebb a forgalom. Csendesebbek, nyugodtabbak. A hátrány viszont az, hogy utazni kell. Be kell szállni a kocsiba és elindulni. Ilyenkor pedig a forgalommal kell számolni. Főleg, ha autópályára állunk.

Akár autópályán, akár más úton közelítjük meg Bagot, mindenképp legyünk óvatosak. A balesetekben mindig többen vesznek részt. Legyünk óvatosak.

A 024automento.hu-val azonban mindig tudjuk, hogy van megoldás. A cég munkatársai ugyanis este is és nappal is állnak rendelkezésünkre. Bikázás a fővárosban vagy autómentés Bagon, akár 30 percen belül kiérnek a helyszínre.

3 tonnáig vállalják a járművek mentését, amibe belefér egy motorkerékpár, de egy kisebb munkagép is.

Ha tehát autómentés Bagon, ne feledje, 024automento.hu!